Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chalke 04 Pacifica F . C
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez probeert naar een medespeler te passen. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Soler heeft problemen om de bal te vangen. Herrera is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - Pacifica F . C 1:0

22e minuut.
Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles speelt de bal door. Alarcón rent richting de bal. Alarcón schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chalke 04 - Pacifica F . C 1:1

37e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Valdez kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. Galicia bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdez met een snelle inworp. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 44%, Pacifica F . C 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chalke 04 - Pacifica F . C 1:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calderón Sol met een snelle inworp. Jiménez speelt de bal door. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén onderschept slim de pass. Cerén geeft een lange en hoge pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Polio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Herrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Granados heeft problemen om de bal te vangen. Estrada is nu in balbezit. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada passt de bal in één keer door. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera maakt een afschuwelijke overtreding. Cabrera krijgt een gele kaart. Jiménez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jiménez kan niet meer verder spelen. Cabrera komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Granados is nu in balbezit. Granados geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 55%, Pacifica F . C 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chalke 04 - Pacifica F . C 1:1