Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águila fenix Chimenea FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Reynoso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chamagua Estrada komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Galicia is nu in balbezit. Valle is nu in balbezit. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Cuellar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águila fenix - Chimenea FC 0:1

27e minuut.
Rivas controleert de bal met de borst. Cedillos verovert de bal door een tackle van achteren. González speelt de bal door. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águila fenix - Chimenea FC 1:1

42e minuut.
Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán speelt de bal door. Galicia is nu in balbezit. Galicia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águila fenix 48%, Chimenea FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águila fenix - Chimenea FC 1:1

60e minuut.
Chamagua Estrada passt de bal met de wreef. Corona geeft de bal voor. Cruz Trinidad kopt de bal weg. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guzmán passt de bal met de wreef. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. García schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. García rent richting de bal. Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos schiet op doel. Torres Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águila fenix - Chimenea FC 2:1

84e minuut.
Cruz Trinidad geeft een hoge lob. Daar is Galicia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle is nu in balbezit. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal zonder na te denken. Cedillos rent richting de bal. Cedillos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Solís de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águila fenix - Chimenea FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águila fenix 56%, Chimenea FC 44%.
Águila fenix - Chimenea FC 3:1