Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 toques Pacifica F . C
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera geeft een hoge lob. Robles controleert de bal met de borst. Cabañas rent richting de bal. Cabañas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cabañas is nu in balbezit. Cabañas passt de bal met de wreef. Lazo Cruz rent richting de bal. Lazo Cruz schiet op doel. Benítez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Rugamas trapt de bal weg. Portillo rent richting de bal. Met opzet legt Aguilera zijn tegenspeler op de grond. Portillo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Portillo kan niet meer verder spelen. Tobí komt het veld opgelopen. Tobí met een snel genomen vrije trap. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor. Galicia bokst de bal weg.

42e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 48%, Pacifica F . C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3 toques - Pacifica F . C 0:0

52e minuut.
Cruz Trinidad met een snelle inworp. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles geeft een hoge lob. Alfaro probeert de bal met de borst te controleren. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alfaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Tobí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Cruz Trinidad geeft een lange en hoge pass. Cabañas geeft een lange en hoge pass. Herrera kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sagastume passt de bal zonder na te denken. Rugamas rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tobí met een sublieme pass. Cabañas rent richting de bal. Cabañas speelt de bal door. Lazo Cruz rent richting de bal. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doeltrap. Arroyo Peña trapt de bal weg van het doel. Tobí probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 48%, Pacifica F . C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3 toques - Pacifica F . C 0:0