Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pacifica F . C 3 toques
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alfaro met de inworp. Lazo Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Santos Ortiz geeft de bal voor. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro met een sublieme pass. Lazo Cruz rent richting de bal. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Herrera geeft een hoge lob. Santos Ortiz is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal met de wreef. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - 3 toques 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Tobí de bal. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pacifica F . C - 3 toques 2:0

42e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 55%, 3 toques 45%.
Pacifica F . C - 3 toques 2:0

54e minuut.
Villalobos verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Alarcón rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguilera zal de hoekschop nemen. Daar is Rugamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft een lange en hoge pass. Cruz Trinidad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Arroyo Peña geeft de bal voor. Alarcón rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Robles kopt de bal weg. Portillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pacifica F . C 43%, 3 toques 57%.
Pacifica F . C - 3 toques 2:0