Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuscatla chalke 04
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Monteagudo speelt de bal door. Salinas rent richting de bal. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

5e minuut.
Monteagudo met een sublieme pass. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Monteagudo rent richting de bal. Monteagudo passt de bal met de wreef. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Valdez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Monteagudo de bal. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. Gaspar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 0:1

17e minuut.
Alfaro met een harde bal richting middenveld. Acevedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez. Jiménez krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Salinas heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera rent richting de bal. Salinas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salinas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

26e minuut.
Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez met een sublieme pass. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 0:2

27e minuut.
Gutiérrez probeert naar een medespeler te passen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 1:2

29e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Guerra de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal met de wreef. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Calderón Sol heeft problemen om de bal te vangen. Castaño begaat een overtreding. Calderón Sol raakt geblesseerd tijdens het duel. Calderón Sol met een snel genomen vrije trap. Soler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteagudo onderschept slim de pass. Monteagudo passt de bal in één keer door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft de bal voor. Duarte is nu in balbezit. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 1:3

45e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... Gaspar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 55%, chalke 04 45%.
cuscatla - chalke 04 1:4

47e minuut.
Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acevedo met een snelle inworp. Álvarez geeft een hoge lob. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - chalke 04 1:5

64e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla met een sublieme pass. Valdez geeft een hoge lob. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutiérrez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acevedo komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 47%, chalke 04 53%.
cuscatla - chalke 04 1:5