Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chalke 04 cuscatla
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Castillo is nu in balbezit. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - cuscatla 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 55%, cuscatla 45%.
chalke 04 - cuscatla 0:1

51e minuut.
Acevedo probeert de bal aan de voet te houden. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Polio de bal. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chalke 04 - cuscatla 0:2

58e minuut.
Daar is Guerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra met een sublieme pass. Calderón Sol rent richting de bal. Castaño verovert de bal door een tackle van achteren. Castaño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Calderón Sol met de inworp. Jiménez controleert de bal met de borst. Acevedo rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chalke 04 53%, cuscatla 47%.
chalke 04 - cuscatla 0:2