Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
3 toques Águila fenix
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Cedillos passt de bal met de wreef. Lazo Cruz probeert naar een medespeler te passen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí haalt uit met een fantastische trap. Valle heeft problemen om de bal te vangen. Cuellar bokst de bal weg.

26e minuut.
Tobí heeft problemen om de bal te vangen. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz passt de bal in één keer door. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cruz Trinidad met een harde bal richting middenveld. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Alfaro met de inworp. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazo Cruz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lazo Cruz krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Santos Ortiz met een sublieme pass. Santos Ortiz rent richting de bal. Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz is nu in balbezit. Lazo Cruz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 48%, Águila fenix 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
3 toques - Águila fenix 0:0

70e minuut.
Villalobos geeft een hoge lob. Carranza kopt de bal weg. Inworp. Cruz Trinidad met de inworp. Quintanilla geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz rent richting de bal. Portillo geeft de bal voor. Daar is Cedillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedillos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Abrego geeft een hoge lob. Tobí probeert de bal aan de voet te houden. Lazo Cruz is nu in balbezit. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Alfaro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal zonder na te denken. Cedillos rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
3 toques - Águila fenix 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 3 toques 46%, Águila fenix 54%.
3 toques - Águila fenix 0:1