Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cuscatla 3 toques
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Álvarez passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - 3 toques 1:0

9e minuut.
López haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acevedo rent richting de bal. Lazo Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lazo Cruz draait met de bal, schiet en ... Gaspar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zelaya rent richting de bal. Zelaya passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López schiet op doel. Gaspar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cuscatla - 3 toques 1:1

12e minuut.
Alfaro geeft de bal voor. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño maakt een afschuwelijke overtreding. Castaño krijgt een gele kaart. López roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. López kan niet meer verder spelen. Tobí komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Klungelig pakt Lazo Cruz de bal. Lazo Cruz passt de bal met de wreef. Tobí rent richting de bal. Tobí draait met de bal, schiet en ... Gaspar bokst de bal weg.

31e minuut.
Lazo Cruz speelt de bal door. Tobí is nu in balbezit. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lazo Cruz wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
cuscatla - 3 toques 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 52%, 3 toques 48%.
cuscatla - 3 toques 1:2

52e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Álvarez passt de bal zonder na te denken. Renderos Iraheta is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cienfuegos passt de bal in één keer door. Santos Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Santos Ortiz passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro geeft de bal voor. Gaspar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cuscatla 54%, 3 toques 46%.
cuscatla - 3 toques 1:2