Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águila fenix chalke 04
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Águila fenix - chalke 04 1:0

11e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Soler is nu in balbezit. Klungelig pakt Soler de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Carranza geeft een hoge lob. Herrera kopt de bal weg. Polio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cedillos is nu in balbezit. Cedillos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valle trapt de bal weg. Guerra kopt de bal weg. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águila fenix 52%, chalke 04 48%.
Águila fenix - chalke 04 1:0

46e minuut.
Polio probeert naar een medespeler te passen. Cedillos heeft problemen om de bal te vangen. Castillo rent richting de bal. Cedillos onderschept slim de pass. Cedillos draait met de bal, schiet en ... Alfaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Montaner speelt de bal door. Ayala speelt de bal door. Klungelig pakt Portillo de bal. Cedillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alfaro trapt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez met een sublieme pass. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Guerra is nu in balbezit. Guerra geeft een lange en hoge pass. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ... Abrego probeert de bal aan de voet te houden. Cuellar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Cedillos de bal. Barrera rent richting de bal. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Abrego kopt de bal weg. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Abrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Soler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabrera komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Guerra geeft de bal voor. Cabrera rent richting de bal. Cabrera haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Valle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águila fenix - chalke 04 1:1

89e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez speelt de bal door. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águila fenix 43%, chalke 04 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águila fenix - chalke 04 1:1