Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le triqui Relámpagos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met een snelle inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - Relámpagos 1:0

6e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar met een sublieme pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz met een sublieme pass. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel. Lemus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Calderón Sol heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Tobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal met de wreef. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Polio onderschept slim de pass. Polio met een sublieme pass. Daar is Einstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ramírez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobí met een snelle inworp. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reynoso de bal. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel. Lemus bokst de bal weg.

40e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Ochoa rent richting de bal. Polio maakt een afschuwelijke overtreding. Polio krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Léster Blanco met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Manrique rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 49%, Relámpagos 51%.
le triqui - Relámpagos 1:0

52e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Bonilla is nu in balbezit. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso begaat een overtreding. Reynoso krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Fonseca met een snelle inworp. Tobí is nu in balbezit. Tobí geeft een lange en hoge pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso geeft een hoge lob. Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonilla rent richting de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Renderos Iraheta is nu in balbezit. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Renderos Iraheta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renderos Iraheta krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Léster Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Léster Blanco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Einstein ... Strafschop! Manrique is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manrique kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - Relámpagos 2:0

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Calderón Sol de bal onder controle te krijgen. Reynoso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortiz. Reynoso roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reynoso kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 51%, Relámpagos 49%.
le triqui - Relámpagos 2:0