Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alianza Holiday Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 17.2
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Purdy is nu in balbezit. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo speelt de bal door. Castaño rent richting de bal. Castaño schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Cárcamo rent richting de bal. Castaño onderschept slim de pass. Castaño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez maakt een afschuwelijke overtreding. Fonseca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juárez rent richting de bal. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Magaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alianza - Holiday Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianza 50%, Holiday Fc 50%.
alianza - Holiday Fc 1:0

59e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Rubio speelt de bal door. Castaño is nu in balbezit. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barahona. Rosales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colunga met een snel genomen vrije trap. Juárez is nu in balbezit. Juárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een hoge lob. Purdy rent richting de bal. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez. Purdy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Purdy kan niet meer verder spelen. Juárez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alianza 64%, Holiday Fc 36%.
alianza - Holiday Fc 1:0