Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
قاسم rodri. esau
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Arango de bal. Cárcamo rent richting de bal. Barrientos begaat een overtreding. Cárcamo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cárcamo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cárcamo passt de bal in één keer door. Godoy is nu in balbezit. Godoy schiet op doel. Arroyo Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larín werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - rodri. esau 0:1

22e minuut.
Acevedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barahona komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cárdenas met een sublieme pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 75%, rodri. esau 25%.
قاسم - rodri. esau 0:1

48e minuut.
Cuco Espino met een snelle inworp. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernelis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal zonder na te denken. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ... Valdez probeert de bal aan de voet te houden. Carballo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
قاسم - rodri. esau 1:1

70e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rosales met een snelle inworp. Einstein is nu in balbezit. Einstein geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cárcamo rent richting de bal. Cárcamo passt de bal met de wreef. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Larín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - rodri. esau 1:2

83e minuut.
Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza probeert naar een medespeler te passen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pérez geeft de bal voor. Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernelis passt de bal zonder na te denken. Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 38%, rodri. esau 62%.
قاسم - rodri. esau 1:2