Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le triqui Holiday Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Chávez geeft een hoge lob. Rubio kopt de bal weg. Ochoa controleert de bal met de borst. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Contreras rent richting de bal. Manrique onderschept slim de pass. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Magaña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - Holiday Fc 1:0

29e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique schiet op doel. Domínguez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - Holiday Fc 2:0

34e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - Holiday Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 47%, Holiday Fc 53%.
le triqui - Holiday Fc 3:0

72e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een lange en hoge pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Flores onderschept slim de pass. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Léster Blanco met een sublieme pass. Inworp. Chávez met de inworp. Mejia probeert de bal met de borst te controleren. Mejia passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 42%, Holiday Fc 58%.
le triqui - Holiday Fc 3:0