Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ganadoressss rodri. esau
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Herrera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cuco Espino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Cárcamo onderschept slim de pass. Cisneros is nu in balbezit. Cárcamo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cárcamo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cárcamo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cisneros raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazo Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaner is nu in balbezit. Montaner geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Portillo onderschept slim de pass. Portillo passt de bal met de wreef. Pele Zapata is nu in balbezit. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez is nu in balbezit. Montaner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montaner krijgt een gele kaart.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazo Cruz met de inworp. Montaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaner passt de bal in één keer door. Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 55%, rodri. esau 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ganadoressss - rodri. esau 0:0

48e minuut.
Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Inworp. Alarcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaner rent richting de bal. Montaner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Herrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alarcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaner probeert de bal met de borst te controleren. Montaner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Romero Monteagudo is nu in balbezit. Perales onderschept slim de pass. Perales schiet op doel. Tamacas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 43%, rodri. esau 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ganadoressss - rodri. esau 0:0