Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
قاسم douglas y los lucer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Cisneros geeft de bal voor. Roosevelt Moreira heeft problemen om de bal te vangen. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barahona rent richting de bal. Corona onderschept slim de pass. Corona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roosevelt Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Corona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Magaña rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García speelt de bal door. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosales met een snelle inworp. García bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gaspar kopt de bal weg. Barahona is nu in balbezit. Corona begaat een overtreding. Corona krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Einstein onderschept slim de pass. Einstein passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Renderos Iraheta geeft een hoge lob. Corona kopt de bal weg. Magaña probeert de bal met de borst te controleren. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 56%, douglas y los lucer 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
قاسم - douglas y los lucer 0:0

46e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Torres Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
García is nu in balbezit. García geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Valdez de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Barahona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizcarra. Barahona raakt geblesseerd tijdens het duel. Barahona zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cisneros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barraza rent richting de bal. Barraza speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - douglas y los lucer 1:0

70e minuut.
Rosales passt de bal met de wreef. Barahona rent richting de bal. Barahona passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Magaña verovert de bal door een tackle van achteren. Magaña met een sublieme pass. Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira onderschept slim de pass. Roosevelt Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 56%, douglas y los lucer 44%.
قاسم - douglas y los lucer 1:0