Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
douglas y los lucer قاسم
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Barraza passt de bal zonder na te denken. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein passt de bal zonder na te denken. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gaspar met een snelle inworp. Corona heeft problemen om de bal te vangen. Einstein is nu in balbezit. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 50%, قاسم 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - قاسم 0:0

51e minuut.
Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barraza passt de bal met de wreef. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. García rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Larín met een harde bal richting middenveld. Iglesias kopt de bal weg. Valdez is nu in balbezit. Corona onderschept slim de pass. Corona haalt uit met een fantastische trap. Larín bokst de bal weg.

86e minuut.
Arango kopt de bal weg. Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaspar speelt de bal door. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 40%, قاسم 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - قاسم 0:0