Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
douglas y los lucer rodri. esau
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cárdenas. Cárdenas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pirri Mayorga geeft de bal voor. Polio is nu in balbezit. Roosevelt Moreira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roosevelt Moreira krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Torres rent richting de bal. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas speelt de bal door. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 45%, rodri. esau 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - rodri. esau 0:0

51e minuut.
Cárcamo met een sublieme pass. Herrera geeft de bal voor. Cisneros geeft een lange en hoge pass. Polio is nu in balbezit. Polio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. García verovert de bal door een tackle van achteren. García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roosevelt Moreira de bal. Roosevelt Moreira schiet op doel. Tamacas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Cárcamo geeft een lange en hoge pass. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pirri Mayorga krijgt een gele kaart. Cuco Espino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tobí neemt de penalty, wat een uithaal! Estrada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
douglas y los lucer - rodri. esau 0:1

87e minuut.
Cisneros is nu in balbezit. Tobí is nu in balbezit. Cisneros schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cisneros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 51%, rodri. esau 49%.
douglas y los lucer - rodri. esau 0:1