Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rodri. esau douglas y los lucer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaspar krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisneros. Cisneros krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Sagastume geeft een lange en hoge pass. Roosevelt Moreira is nu in balbezit. Romero Monteagudo is nu in balbezit. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
García verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume met een sublieme pass. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Tamacas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rodri. esau - douglas y los lucer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodri. esau 51%, douglas y los lucer 49%.
rodri. esau - douglas y los lucer 0:1

54e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume passt de bal zonder na te denken. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cisneros met een sublieme pass. Pérez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corona. Corona krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sagastume raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iglesias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rodri. esau 56%, douglas y los lucer 44%.
rodri. esau - douglas y los lucer 0:1