Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ganadoressss le triqui
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Purdy rent richting de bal. Purdy passt de bal in één keer door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Portillo rent richting de bal. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique met een sublieme pass. Purdy is nu in balbezit. Purdy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Manrique is nu in balbezit. Manrique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ortiz kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Herrera begaat een overtreding. Herrera krijgt een gele kaart. Ortiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Léster Blanco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alarcón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 59%, le triqui 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ganadoressss - le triqui 0:0

56e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Manrique de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - le triqui 0:1

56e minuut.
Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Purdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Purdy speelt de bal door. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel. Alarcón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - le triqui 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 70%, le triqui 30%.
ganadoressss - le triqui 0:2