Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
douglas y los lucer Relámpagos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Renderos Iraheta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torres de bal. Torres geeft een lange en hoge pass. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisneros met een snelle inworp. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een hoge lob. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Cisneros de bal onder controle te krijgen. Tobí is nu in balbezit. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Tobí geeft een lange en hoge pass. Estrada bokst de bal weg. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
douglas y los lucer - Relámpagos 0:1

34e minuut.
Reynoso onderschept slim de pass. Reynoso met een sublieme pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
douglas y los lucer - Relámpagos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 47%, Relámpagos 53%.
douglas y los lucer - Relámpagos 0:2

60e minuut.
Vizcarra geeft de bal voor. Inworp. Tobí zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobar rent richting de bal. Tobar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

75e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Gaspar is nu in balbezit. Lemus begaat een overtreding. Lemus krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 48%, Relámpagos 52%.
douglas y los lucer - Relámpagos 0:2