Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ganadoressss Relámpagos
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta speelt de bal door. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Salazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lemus niet meer kan verder spelen.

17e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso speelt de bal door. Bonilla rent richting de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Salazar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - Relámpagos 0:1

22e minuut.
Larín rent richting de bal. Larín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Portillo de bal. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Salazar met een harde bal richting middenveld. Montaner is nu in balbezit. Montaner passt de bal met de wreef. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ganadoressss - Relámpagos 1:1

25e minuut.
Larín is nu in balbezit. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera is nu in balbezit. Tobar onderschept slim de pass. Tobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Salazar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - Relámpagos 1:2

41e minuut.
Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón rent richting de bal. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ganadoressss - Relámpagos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 64%, Relámpagos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ganadoressss - Relámpagos 2:2

64e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso passt de bal met de wreef. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Cisneros geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Herrera de bal onder controle te krijgen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salazar trapt de bal weg. Reynoso kopt de bal weg. Tobar is nu in balbezit. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Manrique rent richting de bal. Manrique geeft een hoge lob. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Perales rent richting de bal. Perales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - Relámpagos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 63%, Relámpagos 37%.
ganadoressss - Relámpagos 3:2