Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
douglas y los lucer le triqui
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


32e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Sagastume kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Torres Alegría is nu in balbezit. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
douglas y los lucer - le triqui 0:1

41e minuut.
Léster Blanco geeft een hoge lob. Torres Alegría kopt de bal weg. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 51%, le triqui 49%.
douglas y los lucer - le triqui 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Sagastume de bal. Sagastume geeft een lange en hoge pass. Cabrera probeert de bal met de borst te controleren. Roosevelt Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap. Serrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
douglas y los lucer - le triqui 1:1

55e minuut.
Léster Blanco geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
douglas y los lucer - le triqui 1:2

57e minuut.
Ortiz passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez met een sublieme pass. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona onderschept slim de pass. Corona passt de bal zonder na te denken. Roosevelt Moreira rent richting de bal. Roosevelt Moreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
douglas y los lucer - le triqui 2:2

77e minuut.
Lemus passt de bal in één keer door. Léster Blanco is nu in balbezit. García maakt een afschuwelijke overtreding. Léster Blanco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Léster Blanco kan niet meer verder spelen. Purdy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 52%, le triqui 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - le triqui 2:2