Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holiday Fc قاسم
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez geeft de bal voor. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barraza geeft een lange en hoge pass. Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Holiday Fc - قاسم 0:1

18e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Magaña heeft problemen om de bal te vangen. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Einstein rent richting de bal. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Magaña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Magaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Contreras geeft een hoge lob. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Domínguez kopt de bal weg. Barraza rent richting de bal. Barraza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chávez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosales is nu in balbezit. Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez krijgt een gele kaart. Rosales raakt geblesseerd tijdens het duel. Magaña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magaña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Magaña is nu in balbezit. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holiday Fc 71%, قاسم 29%.
Holiday Fc - قاسم 0:1

49e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango probeert naar een medespeler te passen. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barraza geeft de bal voor. Mejia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejia passt de bal met de wreef. Castaño is nu in balbezit. Castaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Holiday Fc - قاسم 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holiday Fc 45%, قاسم 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Holiday Fc - قاسم 1:1