Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
douglas y los lucer alianza
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Gaspar passt de bal in één keer door. Daar is Corona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira draait met de bal, schiet en ... Alvarado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pirri Mayorga onderschept slim de pass. Pirri Mayorga speelt de bal door. Juárez rent richting de bal. Barraza is nu in balbezit. Barraza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez speelt de bal door. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona onderschept slim de pass. Corona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alvarado trapt de bal weg van het doel. Ramírez kopt de bal weg. Klungelig pakt Cisneros de bal. Juárez onderschept slim de pass. Juárez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Sagastume onderschept slim de pass. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Cisneros rent richting de bal. Juárez verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez haalt uit met een fantastische trap. Estrada bokst de bal weg.

30e minuut.
García speelt de bal door. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume probeert naar een medespeler te passen. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 48%, alianza 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - alianza 0:0

46e minuut.
Cárcamo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barraza de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Cárcamo onderschept slim de pass. Paal!

63e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Barraza rent richting de bal. Barraza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juárez de bal. Juárez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Cisneros geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Torres met een sublieme pass. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: douglas y los lucer 38%, alianza 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
douglas y los lucer - alianza 0:0