Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
le triqui rodri. esau
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa passt de bal met de wreef. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Léster Blanco onderschept slim de pass. Léster Blanco speelt de bal door. Valdez is nu in balbezit. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fernelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een lange en hoge pass. Manrique rent richting de bal. Manrique schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamacas bokst de bal weg.

29e minuut.
Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz schiet op doel. Daar is Romero Monteagudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een lange en hoge pass. Herrera kopt de bal weg. Cárcamo is nu in balbezit. Cárcamo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - rodri. esau 0:1

45e minuut.
Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Manrique is nu in balbezit. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Tamacas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 49%, rodri. esau 51%.
le triqui - rodri. esau 0:1

52e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Inworp. Purdy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Manrique is nu in balbezit. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tamacas trapt de bal weg. Léster Blanco kopt de bal weg. Valdez heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco geeft een hoge lob. Tamacas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ochoa onderschept slim de pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ... Pimentel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
le triqui - rodri. esau 0:2

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuco Espino met een snelle inworp. Herrera met een sublieme pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: le triqui 35%, rodri. esau 65%.
le triqui - rodri. esau 0:2