Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
قاسم Relámpagos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Acevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barraza is nu in balbezit. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza verovert de bal door een tackle van achteren. Barraza geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Magaña met een harde bal richting middenveld. Daar is Einstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso speelt de bal door. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Larín met een harde bal richting middenveld. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel. Paal! Larín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Reynoso passt de bal met de wreef. Tobar is nu in balbezit. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Larín maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - Relámpagos 0:1

37e minuut.
Larín trapt de bal weg van het doel. Reynoso rent richting de bal. Reynoso geeft de bal voor. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - Relámpagos 0:2

41e minuut.
Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón Sol probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barraza de bal onder controle te krijgen. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft een hoge lob. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 65%, Relámpagos 35%.
قاسم - Relámpagos 0:2

49e minuut.
Inworp. Barraza met de inworp. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Larín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomasito Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - Relámpagos 0:3

52e minuut.
Magaña passt de bal in één keer door. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
قاسم - Relámpagos 1:3

79e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Renderos Iraheta rent richting de bal. Renderos Iraheta speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Einstein rent richting de bal. Einstein geeft een hoge lob. Barraza is nu in balbezit. Barraza speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Calderón Sol de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: قاسم 44%, Relámpagos 56%.
قاسم - Relámpagos 1:3