Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos قاسم
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tomasito Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar passt de bal in één keer door. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tobar is nu in balbezit. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos - قاسم 1:0

21e minuut.
Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Renderos Iraheta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubio is nu in balbezit. Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Relámpagos - قاسم 1:1

23e minuut.
Barraza met de inworp. Tobar rent richting de bal. Tobar met een sublieme pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Calderón Sol geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barraza met een snelle inworp. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tobar onderschept slim de pass. Einstein verovert de bal door een tackle van achteren. Einstein met een sublieme pass. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Reynoso met een sublieme pass. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza geeft een lange en hoge pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos 46%, قاسم 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relámpagos - قاسم 1:1

52e minuut.
Tobí is nu in balbezit. Tobí met een sublieme pass. Tobar probeert naar een medespeler te passen. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tomasito Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larín met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Calderón Sol kopt de bal weg. Reynoso probeert de bal met de borst te controleren. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein haalt uit met een fantastische trap. Lemus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Reynoso de bal. Einstein is nu in balbezit. Einstein passt de bal in één keer door. Rubio rent richting de bal. Rubio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Magaña kan de bal niet met de borst controleren. Magaña passt de bal met de wreef. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel. Calderón Sol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos - قاسم 1:2

67e minuut.
Renderos Iraheta geeft een lange en hoge pass. Tomasito Rodríguez is nu in balbezit. Tobar onderschept slim de pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Tobar de bal onder controle te krijgen. Magaña rent richting de bal. Magaña probeert naar een medespeler te passen. Einstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Einstein schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos 41%, قاسم 59%.
Relámpagos - قاسم 1:2