Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ganadoressss alianza
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza onderschept slim de pass. Portillo is nu in balbezit. Juárez onderschept slim de pass. Juárez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Juárez is nu in balbezit. Portillo onderschept slim de pass. Barraza verovert de bal door een tackle van achteren. Juárez is nu in balbezit. Juárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ganadoressss - alianza 0:1

31e minuut.
Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza is nu in balbezit. Barraza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Barraza onderschept slim de pass. Barraza met een sublieme pass. Juárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een hoge lob. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Barraza rent richting de bal. Barraza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Montaner rent richting de bal. Ramírez onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portillo. Portillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 59%, alianza 41%.
ganadoressss - alianza 0:1

52e minuut.
Colunga kopt de bal weg. Inworp. Alarcón met een snelle inworp. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Larín rent richting de bal. Herrera is nu in balbezit. Barraza maakt een afschuwelijke overtreding. Barraza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Montaner passt de bal zonder na te denken. Perales heeft problemen om de bal te vangen. Cárcamo is nu in balbezit. Perales is nu in balbezit. Perales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ganadoressss - alianza 1:1

68e minuut.
Barraza geeft de bal voor. Juárez rent richting de bal. Herrera rent richting de bal. Juárez onderschept slim de pass. Juárez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ganadoressss 39%, alianza 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ganadoressss - alianza 1:1