Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos rodri. esau
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Renderos Iraheta probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cárcamo is nu in balbezit. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy is nu in balbezit. Godoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solís zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobar heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renderos Iraheta. Renderos Iraheta krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cuco Espino rent richting de bal. Renderos Iraheta verovert de bal door een tackle van achteren. Renderos Iraheta speelt de bal door. Tobar is nu in balbezit. Tobar schiet op doel. Tamacas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos 50%, rodri. esau 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relámpagos - rodri. esau 0:0

73e minuut.
Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy schiet op doel. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Romero Monteagudo rent richting de bal. Romero Monteagudo geeft een lange en hoge pass. Daar is Lemus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos 44%, rodri. esau 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Relámpagos - rodri. esau 0:0