Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chita fc El Dream Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. León met de inworp. Manrique geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Manrique rent richting de bal. Paz is nu in balbezit. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Colunga maakt een snoekduik en kopt de bal. Zepeda kopt de bal weg. Casillas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zepeda zal de hoekschop nemen. Paal!

34e minuut.
Carballo geeft een lange en hoge pass. Manrique rent richting de bal. Manrique met een sublieme pass. Handal is nu in balbezit. Handal draait met de bal, schiet en ... Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chita fc 33%, El Dream Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chita fc - El Dream Team 0:0

47e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Klungelig pakt Handal de bal. Handal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manrique de bal. Manrique schiet op doel. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendoza speelt de bal door. Bonilla kopt de bal weg. Casillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colunga is nu in balbezit. Colunga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Colunga is nu in balbezit. Iraheta Sanabria onderschept slim de pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Barrera passt de bal met de wreef. Zepeda rent richting de bal. Zepeda passt de bal zonder na te denken. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal schiet op doel. Mendoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga draait met de bal, schiet en ... Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Iraheta Sanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera begaat een overtreding. Iraheta Sanabria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iraheta Sanabria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chita fc 45%, El Dream Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chita fc - El Dream Team 0:0