Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalila la familia del bario
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Huezo speelt de bal door. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal passt de bal met de wreef. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal zonder na te denken. Tobí is nu in balbezit. Tobí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gil Mosquera geeft een hoge lob. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - la familia del bario 1:0

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sánchez niet meer kan verder spelen. Handal komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Carbajal met een sublieme pass. Daar is Tobí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huezo rent richting de bal. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 57%, la familia del bario 43%.
dalila - la familia del bario 1:0

47e minuut.
Magaña geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rugamas stond buitenspel. Alvarado neemt vlug de vrije trap. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Gil Mosquera met een sublieme pass. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Magaña geeft een hoge lob. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez speelt de bal door. Rugamas rent richting de bal. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí is nu in balbezit. Tobí draait met de bal, schiet en ... Estrada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dalila - la familia del bario 1:1

72e minuut.
Avalos kan de bal niet met de borst controleren. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Tobí rent richting de bal. Tobí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - la familia del bario 1:2

74e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada geeft een hoge lob. Magaña kopt de bal weg. Tobí is nu in balbezit. Tobí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Rugamas onderschept slim de pass. Alvarado rent richting de bal. Rugamas onderschept slim de pass. Rugamas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 55%, la familia del bario 45%.
dalila - la familia del bario 1:2