Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belen santa emilia los red
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera speelt de bal door. Klungelig pakt Cruz Trinidad de bal. Cruz Trinidad schiet op doel. Morales probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Márquez passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Saca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saca krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Machado is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
belen santa emilia - los red 0:1

37e minuut.
Jiménez met een snelle inworp. Arroyo Peña rent richting de bal. Met opzet legt Tamacas zijn tegenspeler op de grond. Tamacas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Arroyo Peña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escobar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Saca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán is nu in balbezit. Morán geeft de bal voor. Cienfuegos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
belen santa emilia - los red 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 64%, los red 36%.
belen santa emilia - los red 0:2

60e minuut.
Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez rent richting de bal. Arroyo Peña rent richting de bal. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft de bal voor. Serrano controleert de bal met de borst. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel. Cienfuegos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zepeda met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Cienfuegos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Chavarría met een sublieme pass. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cárdenas geeft een hoge lob. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chavarría is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arroyo Peña neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 66%, los red 34%.
belen santa emilia - los red 0:2