Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carao City TEAM GORDO
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Contreras is nu in balbezit. Monterrosa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contreras raakt geblesseerd tijdens het duel. Contreras legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roosevelt Moreira passt de bal met de wreef. Cuco Espino rent richting de bal. Monterrosa begaat een overtreding. Cuco Espino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Contreras neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Saca bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 63%, TEAM GORDO 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carao City - TEAM GORDO 0:0

46e minuut.
Mondragon passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carao City - TEAM GORDO 0:1

80e minuut.
Díaz Arce heeft problemen om de bal te vangen. Cuco Espino rent richting de bal. Mondragon is nu in balbezit. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 58%, TEAM GORDO 42%.
Carao City - TEAM GORDO 0:1