Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belen santa emilia Carao City
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cruz Trinidad heeft problemen om de bal te vangen. Larios rent richting de bal. Met opzet legt Punyed zijn tegenspeler op de grond. Punyed krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed geeft een lange en hoge pass. Daar is Cruz Trinidad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tamacas verovert de bal door een tackle van achteren. Tamacas met een sublieme pass. Klungelig pakt Cruz Trinidad de bal. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Machado trapt de bal weg. Punyed kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
belen santa emilia - Carao City 1:0

16e minuut.
Machado geeft een lange en hoge pass. Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondragon krijgt een gele kaart. Punyed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Punyed met een snel genomen vrije trap. Cruz Trinidad kopt de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Machado kan de bal niet met de borst controleren. Machado geeft een hoge lob. Larios kopt de bal weg. Berríos rent richting de bal. Berríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cruz Trinidad onderschept slim de pass. Cruz Trinidad probeert naar een medespeler te passen. Saca rent richting de bal. Larios onderschept slim de pass. Larios haalt uit met een fantastische trap. Cienfuegos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Márquez rent richting de bal. Tamacas rent richting de bal. Márquez speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 50%, Carao City 50%.
belen santa emilia - Carao City 1:0

48e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Berríos onderschept slim de pass. Berríos speelt de bal door. Larios rent richting de bal. Larios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Serrano met een harde bal richting middenveld. Mondragon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas is nu in balbezit. Mondragon onderschept slim de pass. Mondragon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tamacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos verovert de bal door een tackle van achteren. Berríos passt de bal met de wreef. Daar is Larios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zelaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez speelt de bal door. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 59%, Carao City 41%.
belen santa emilia - Carao City 1:0