Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalila chita fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Pérez passt de bal in één keer door. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera probeert naar een medespeler te passen. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - chita fc 1:0

8e minuut.
Carballo rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Manrique rent richting de bal. Manrique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Manrique onderschept slim de pass. Manrique probeert naar een medespeler te passen. Handal rent richting de bal. Handal haalt uit met een fantastische trap. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos rent richting de bal. Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Handal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 62%, chita fc 38%.
dalila - chita fc 1:0

52e minuut.
Rugamas rent richting de bal. Rugamas passt de bal met de wreef. Iraheta Sanabria rent richting de bal. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Moscoso is nu in balbezit. Gil Mosquera onderschept slim de pass. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ... Rugamas krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

73e minuut.
Magaña kopt de bal weg. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - chita fc 2:0

77e minuut.
Moscoso geeft de bal voor. Inworp. Valdez met een snelle inworp. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Manrique met een sublieme pass. Estrada met een sublieme pass. Handal rent richting de bal. Handal haalt uit met een fantastische trap. Salazar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pérez met een sublieme pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - chita fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 27%, chita fc 73%.
dalila - chita fc 3:0