Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM GORDO la familia del bario
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Guevara speelt de bal door. Moscoso rent richting de bal. Tobí onderschept slim de pass. Tobí draait met de bal, schiet en ... Rodriguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - la familia del bario 0:1

12e minuut.
Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada met een sublieme pass. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino schiet op doel. Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Huezo is nu in balbezit. Huezo probeert naar een medespeler te passen. Tobí rent richting de bal. Tobí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matassano met de inworp. Daar is Huezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huezo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Huezo rent richting de bal. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas geeft een hoge lob. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TEAM GORDO - la familia del bario 1:1

44e minuut.
Alfaro trapt de bal weg. Macora Castillo kopt de bal weg. Rugamas heeft problemen om de bal te vangen. Tobí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - la familia del bario 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GORDO 63%, la familia del bario 37%.
TEAM GORDO - la familia del bario 1:2

48e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Tobí rent richting de bal. Alfaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobí roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tobí kan niet meer verder spelen. Gomez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Gomez is nu in balbezit. Gomez passt de bal zonder na te denken. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. Rodriguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GORDO 60%, la familia del bario 40%.
TEAM GORDO - la familia del bario 1:2