Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carao City dalila
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Avalos met een sublieme pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera speelt de bal door. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa onderschept slim de pass. Monterrosa passt de bal zonder na te denken. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Machado controleert de bal met de borst. Machado passt de bal zonder na te denken. Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas draait met de bal, schiet en ... Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 53%, dalila 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carao City - dalila 0:0

47e minuut.
Valdez met een sublieme pass. Rugamas rent richting de bal. Rugamas passt de bal met de wreef. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Monterrosa rent richting de bal. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera schiet op doel. Saca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Solorzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos passt de bal met de wreef. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. Machado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Saca met een harde bal richting middenveld. Magaña kopt de bal weg. Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 67%, dalila 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carao City - dalila 0:0