Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalila Carao City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera is nu in balbezit. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Monterrosa is nu in balbezit. Gil Mosquera onderschept slim de pass. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Rugamas rent richting de bal. Rugamas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - Carao City 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 51%, Carao City 49%.
dalila - Carao City 1:0

51e minuut.
Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado passt de bal in één keer door. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos draait met de bal, schiet en ... Salazar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Gil Mosquera onderschept slim de pass. Mondragon is nu in balbezit. Mondragon met een sublieme pass. Larios rent richting de bal. Larios schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gil Mosquera is nu in balbezit. Monterrosa is nu in balbezit. Monterrosa passt de bal met de wreef. Rugamas rent richting de bal. Rugamas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Monterrosa geeft de bal voor. Magaña is nu in balbezit. Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ... Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 54%, Carao City 46%.
dalila - Carao City 1:0