Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los red El Dream Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Morales met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Escobar met een sublieme pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Márquez rent richting de bal. Arroyo Peña is nu in balbezit. Tomasito Rodríguez onderschept slim de pass. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Mendoza bokst de bal weg. Zepeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Renderos Iraheta komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Arroyo Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los red 45%, El Dream Team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los red - El Dream Team 0:0

51e minuut.
Barrera verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Bonilla is nu in balbezit. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Chigüila met een harde bal richting middenveld. Padilla kopt de bal weg. Machado probeert de bal aan de voet te houden. Márquez rent richting de bal. Márquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz Campo onderschept slim de pass. Cruz Campo speelt de bal door. Márquez is nu in balbezit. Márquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Chavarría geeft de bal voor. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla is nu in balbezit. Padilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Paz kopt de bal weg. Márquez kan de bal niet met de borst controleren. Machado rent richting de bal. Márquez onderschept slim de pass. Márquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los red - El Dream Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los red 34%, El Dream Team 66%.
los red - El Dream Team 1:0