Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chita fc belen santa emilia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jiménez met een snelle inworp. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Román is nu in balbezit. Román haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
León is nu in balbezit. Saca probeert naar een medespeler te passen. Ortiz rent richting de bal. Manrique verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Serrano geeft de bal voor. Inworp. León met de inworp. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chita fc - belen santa emilia 1:0

30e minuut.
Hidalgo controleert de bal met de borst. Ortiz rent richting de bal. Hidalgo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hidalgo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tamacas met een sublieme pass. Daar is Handal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Handal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
chita fc - belen santa emilia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chita fc 44%, belen santa emilia 56%.
chita fc - belen santa emilia 2:0

55e minuut.
Iraheta Sanabria geeft een lange en hoge pass. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Handal rent richting de bal. Handal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Serrano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, León zal de hoekschop nemen. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Román bereikt de bal nog maar net als eerste. Román geeft een hoge lob. Tamacas probeert de bal met de borst te controleren. Manrique rent richting de bal. Manrique haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Manrique rent richting de bal. Machado onderschept slim de pass. Machado met een sublieme pass. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique onderschept slim de pass. Manrique speelt de bal door. Handal bereikt de bal nog maar net als eerste. Handal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ortiz geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chita fc 46%, belen santa emilia 54%.
chita fc - belen santa emilia 2:0