Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalila TEAM GORDO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Méndez passt de bal zonder na te denken. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscoso rent richting de bal. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rugamas is nu in balbezit. Rugamas draait met de bal, schiet en ... Moscoso probeert de bal aan de voet te houden. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera schiet op doel. Rodriguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alfaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pérez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - TEAM GORDO 1:0

10e minuut.
Rugamas rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez met een sublieme pass. Rugamas rent richting de bal. Rugamas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Díaz Arce rent richting de bal. Díaz Arce passt de bal met de wreef. Roosevelt Moreira met een sublieme pass. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuco Espino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rugamas rent richting de bal. Gil Mosquera verovert de bal door een tackle van achteren. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Gil Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Arce geeft een hoge lob. Gil Mosquera probeert de bal aan de voet te houden. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salazar trapt de bal weg van het doel. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas met een sublieme pass. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - TEAM GORDO 2:0

33e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos speelt de bal door. Cuco Espino rent richting de bal. Cuco Espino schiet op doel. Salazar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 44%, TEAM GORDO 56%.
dalila - TEAM GORDO 2:0

50e minuut.
Pérez rent richting de bal. Pérez geeft de bal voor. Rugamas rent richting de bal. Rugamas schiet op doel. Moscoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 40%, TEAM GORDO 60%.
dalila - TEAM GORDO 2:0