Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la familia del bario Carao City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mondragon geeft de bal voor. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios onderschept slim de pass. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - Carao City 0:1

6e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Matassano passt de bal zonder na te denken. Huezo rent richting de bal. Huezo passt de bal in één keer door. Gomez is nu in balbezit. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Huezo rent richting de bal. Castillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo krijgt een gele kaart. Huezo raakt geblesseerd tijdens het duel. Huezo neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobí verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Berríos zijn tegenspeler op de grond. Berríos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 36%, Carao City 64%.
la familia del bario - Carao City 0:1

62e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een hoge lob. Monterrosa heeft problemen om de bal te vangen. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo probeert naar een medespeler te passen. Gomez is nu in balbezit. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carbajal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mondragon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Berríos de bal. Berríos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Huezo rent richting de bal. Huezo passt de bal zonder na te denken. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Machado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Márquez probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Met opzet legt Mondragon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mondragon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mondragon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 46%, Carao City 54%.
la familia del bario - Carao City 0:1