Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la familia del bario los red
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Huezo heeft problemen om de bal te vangen. Tobí rent richting de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Tobí onderschept slim de pass. Tobí schiet op doel. Chigüila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - los red 0:1

19e minuut.
Carbajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Morán met een snelle inworp. Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo met een sublieme pass. Tobí rent richting de bal. Tobí schiet op doel. Chigüila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 42%, los red 58%.
la familia del bario - los red 0:1

65e minuut.
Morán geeft de bal voor. Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - los red 0:2

68e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla passt de bal met de wreef. Márquez is nu in balbezit. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alvarado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romero Monteagudo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Polio heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Matassano rent richting de bal. Matassano geeft de bal voor. Chigüila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 53%, los red 47%.
la familia del bario - los red 0:2