Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM GORDO chita fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez is nu in balbezit. Guevara begaat een overtreding. Guevara krijgt een gele kaart. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Argueta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Handal maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodriguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - chita fc 0:1

8e minuut.
Carballo heeft problemen om de bal te vangen. Carballo passt de bal zonder na te denken. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manrique schiet op doel. Rodriguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Roosevelt Moreira probeert naar een medespeler te passen. Handal rent richting de bal. Rugamas onderschept slim de pass. Manrique onderschept slim de pass. Manrique haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - chita fc 0:2

22e minuut.
Handal rent richting de bal. Manrique rent richting de bal. Handal rent richting de bal. Handal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - chita fc 0:3

23e minuut.
Alfaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polio komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Contreras rent richting de bal. Argueta onderschept slim de pass. Argueta met een sublieme pass. Handal rent richting de bal. Handal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM GORDO - chita fc 0:4

30e minuut.
Díaz Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Manrique is nu in balbezit. Manrique schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Manrique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manrique passt de bal in één keer door. Handal rent richting de bal. Handal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Manrique is nu in balbezit. Manrique speelt de bal door. Handal is nu in balbezit. Handal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GORDO 63%, chita fc 37%.
TEAM GORDO - chita fc 0:4

72e minuut.
Guevara geeft de bal voor. Roosevelt Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roosevelt Moreira met een sublieme pass. Cuco Espino is nu in balbezit. Cuco Espino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Polio probeert de bal aan de voet te houden. Handal is nu in balbezit. Handal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM GORDO 76%, chita fc 24%.
TEAM GORDO - chita fc 0:4