Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Dream Team Carao City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Cruz Campo geeft de bal voor. Monterrosa rent richting de bal. Monterrosa geeft een hoge lob. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Dream Team - Carao City 0:1

5e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft de bal voor. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... Saca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado rent richting de bal. Castillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castillo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Berríos rent richting de bal. Tomasito Rodríguez onderschept slim de pass. Tomasito Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Colunga rent richting de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tomasito Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Márquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colunga. Colunga krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Monterrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado probeert naar een medespeler te passen. Colunga heeft problemen om de bal te vangen. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zepeda geeft een hoge lob. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragon verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Dream Team 38%, Carao City 62%.
El Dream Team - Carao City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Dream Team 55%, Carao City 45%.
El Dream Team - Carao City 0:1