Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dalila los red
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


25e minuut.
Valdez geeft de bal voor. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera onderschept slim de pass. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rugamas springt en kopt de bal. Valdez geeft een lange en hoge pass. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - los red 1:0

28e minuut.
Morales met een sublieme pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zepeda de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - los red 2:0

42e minuut.
Chigüila trapt de bal weg van het doel. Padilla kopt de bal weg. Montaner heeft problemen om de bal te vangen. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ... Salazar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft de bal voor. Méndez kopt de bal weg. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 54%, los red 46%.
dalila - los red 2:0

58e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera passt de bal zonder na te denken. Márquez rent richting de bal. Márquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dalila - los red 2:1

68e minuut.
Méndez probeert naar een medespeler te passen. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal in één keer door. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gutiérrez onderschept slim de pass. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cárdenas krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Umanzor rent richting de bal. Morán begaat een overtreding. Morán krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Avalos verovert de bal door een tackle van achteren. Avalos passt de bal met de wreef. Rugamas rent richting de bal. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dalila 40%, los red 60%.
dalila - los red 2:1