Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la familia del bario belen santa emilia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Tamacas rent richting de bal. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo probeert naar een medespeler te passen. Gomez rent richting de bal. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Punyed geeft een lange en hoge pass. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbajal met een sublieme pass. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez rent richting de bal. Gomez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - belen santa emilia 1:0

13e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la familia del bario - belen santa emilia 1:1

29e minuut.
Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo passt de bal met de wreef. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Huezo de bal. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cienfuegos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Calderón Sol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassano passt de bal zonder na te denken. Huezo rent richting de bal. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Jiménez geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jiménez neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cruz Trinidad controleert de bal met de borst. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la familia del bario - belen santa emilia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 44%, belen santa emilia 56%.
la familia del bario - belen santa emilia 1:2

48e minuut.
Tamacas speelt de bal door. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap. Calderón Sol is nu in balbezit. Calderón Sol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Saca bereikt de bal nog maar net als eerste. Saca geeft een hoge lob. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Trinidad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Trinidad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tobí geeft een lange en hoge pass. Saca kopt de bal weg. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Castaño is nu in balbezit. Castaño geeft een lange en hoge pass. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Trinidad rent richting de bal. Cruz Trinidad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la familia del bario 43%, belen santa emilia 57%.
la familia del bario - belen santa emilia 1:2