Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
belen santa emilia la familia del bario
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Macora Castillo met een sublieme pass. Daar is Matassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matassano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Huezo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Saca ... Strafschop! Huezo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huezo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cienfuegos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
belen santa emilia - la familia del bario 0:1

27e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado met een sublieme pass. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
belen santa emilia - la familia del bario 0:2

41e minuut.
Saca probeert naar een medespeler te passen. Román rent richting de bal. Román passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Aguilera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 58%, la familia del bario 42%.
belen santa emilia - la familia del bario 0:2

65e minuut.
Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo onderschept slim de pass. Huezo passt de bal in één keer door. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Macora Castillo geeft een hoge lob. Saca is nu in balbezit. Saca passt de bal met de wreef. Cruz Trinidad is nu in balbezit. Cruz Trinidad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Saca verovert de bal door een tackle van achteren. Punyed rent richting de bal. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: belen santa emilia 53%, la familia del bario 47%.
belen santa emilia - la familia del bario 0:2