Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carao City chita fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mondragon is nu in balbezit. Manrique rent richting de bal. Monterrosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monterrosa krijgt een gele kaart. Manrique wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Manrique kan niet meer verder spelen. Soler komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Jiménez passt de bal in één keer door. Carballo rent richting de bal. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carballo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carballo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. Argueta rent richting de bal. Argueta probeert naar een medespeler te passen. Handal rent richting de bal. Handal draait met de bal, schiet en ... Saca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Mondragon de bal onder controle te krijgen. Handal rent richting de bal. Mondragon rent richting de bal. Handal verovert de bal door een tackle van achteren. Handal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 56%, chita fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carao City - chita fc 0:0

57e minuut.
Monterrosa probeert de bal met de borst te controleren. Berríos rent richting de bal. Berríos passt de bal zonder na te denken. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Iraheta Sanabria de bal onder controle te krijgen. Berríos kopt de bal weg. Casillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moscoso rent richting de bal. Moscoso passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Inworp. León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Casillas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solorzano met de inworp. Berríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Berríos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mondragon geeft een lange en hoge pass. Erazo is nu in balbezit. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Larios schiet op doel. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carao City - chita fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carao City 46%, chita fc 54%.
Carao City - chita fc 1:0