Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andersonernestogalvez los gta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een hoge lob. Daar is Granados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro speelt de bal door. Gomez is nu in balbezit. Ronaldo rent richting de bal. Ronaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Neimar Miranda is nu in balbezit. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neimar Miranda raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Calderón Sol kopt de bal weg. Magaña rent richting de bal. Magaña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
andersonernestogalvez - los gta 1:0

32e minuut.
Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda met een sublieme pass. Magaña rent richting de bal. Magaña haalt uit met een fantastische trap. Barraza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
andersonernestogalvez - los gta 2:0

45e minuut.
Neimar Miranda onderschept slim de pass. Neimar Miranda draait met de bal, schiet en ... García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Magaña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 51%, los gta 49%.
andersonernestogalvez - los gta 2:0

51e minuut.
Ronaldo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macora Castillo komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Carbajal is nu in balbezit. Calderón Sol met een sublieme pass. Magaña is nu in balbezit. Magaña haalt uit met een fantastische trap. Barraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Macora Castillo rent richting de bal. Macora Castillo schiet op doel. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona passt de bal in één keer door. Flores is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barraza speelt de bal door. Gomez kopt de bal weg. Macora Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macora Castillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez verovert de bal door een tackle van achteren. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Flores kopt de bal weg. Inworp. Godoy met een snelle inworp. Barahona rent richting de bal. Barahona geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Macora Castillo rent richting de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal zonder na te denken. Macora Castillo is nu in balbezit. Macora Castillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados begaat een overtreding. Granados krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andersonernestogalvez 60%, los gta 40%.
andersonernestogalvez - los gta 2:0